Sinuit, bihåleinflammation

 
 

Sinova

Länkar
 

 

Akupunktur är en metod som kan användas vid bihålebesvär.  Det brukar vara lätt och effektivt att behandla bihålebesvär med akupunktur så testa gärna. 
 

En metod från yoga-teknikerna är nässköljning med saltvatten. Det finns speciella kannor i lergods som man kan använda. Den kan ge ytterligare lindring som ett alternativ till alternativen. Se mera under sidan om öronsjukdomar.

Nozoil är en nässprej som inte innehåller kortison utan sesamolja och är registrerad som naturläkemedel.  Den kan mjuka upp och skydda näsans slemhinnor och kan också vara en alternativ behandling som Du kan prova, gärna i kombination med de tidigare nämnda metoderna. Den kan förhindra att bihålornas öppningar torkar igen även om sprejen inte direkt verkar avsvällande.

Vid svullnader och förtjockade slemhinnor kan man även prova en fastebehandling. 
 

 Sinova
Sinova har varit en framgångsrik hjälp mot jobbiga förkylningar och bihålor runt om i Europa i flera decennier. Bara i Tyskland säljs sju miljoner förpackningar varje år. Men i Sverige är det en unik nyhet. Börja använd Sinova så fort du besväras av förkylning i näsa och bihålor och fortsätt tills symtomen är borta. Produktfakta 
 


Tillbaka till Helhetsdoktorn


Bertil Dahlgren, uppdaterad 2002-04-18